UNİVERSAL HOSPİTAL BODRUM

1999 yılında Yücelen Hastaneler grubundan devralınan bu hastane Bodrum imar planına uygun olarak inşa edilmiş kubbesi büyük kendisi küçük bir hastane idi. İşletme prensiplerine uymadan, sadece dünyaya açılan bir pencere görünümü vermek için Dr. Azmi Ofluoğlu bu hastaneyi haddinden fazla büyük hale getirdi. Bizim naçizane uyarılarımız ancak iki yıl sonra takdir gördü. İnş Müh. Akın Bey, Dr. Suat Güllüoğlu ve ben 400 işçinin çalıştığı bir şantiyede tüm gayretimizle çalıştık. Önce Dr. Suat Güllüoğlu, daha sonra ben hastaneden ayrıldık.

Bodrum şartları için her şey düşünülmüştü ama çok ileri gidilmişti. Sadece yaz aylarında faal olabilecek bir hastane için yatırım miktarı çok fazla olmuştu. Nitekim yıllar haklılığımızı gösterdi.

2000 yılında 8250 m2 alan üzerine kurulan hastanede 3 ameliyathane, 1 doğumhane, 11 YBÜ vardır. Hastanenin yatak sayısı ise 98’dir.