• +90 532 612 92 46
  • info@ozelhastane.web.tr

ÖZEL KOCAELİ AKADEMİ HASTANESİ

ÖZEL KOCAELİ AKADEMİ HASTANESİ

9 Ocak 2001 tarihinde tamamlanmak üzere olan bu hastanede göreve başladım. Ruhsat alma işlemlerinin hastanelerde ne kadar zor olduğunu ancak yaşayanlar bilir. Hele bu hastane o ilin ilk özel hastanesi ise ve İl Sağlık Müdürlüğünde ve Belediyede bu işlemleri bilen tecrübeli biri yoksa işte çekiniz başlamış demektir.

Öncelikle Sağlık Müdürlüğünde daha sonra da belediyede resmen eğitim vererek ve belgelerle onları inandırarak işlemlere başladım. Hastane yönetiminde de bana yardım edecek biri olmadığından sıkıntılarımı kimseye anlatamadan ildeki işlemleri tamamladım. Sağlık Bakanlığının denetimini de başarı ile verince hastane görkemli bir açılışla hizmete girdi.

Emekli Sandığının özel hastanelerle göz ameliyatları ile ilgili anlaşma yapacağını haber alınca hemen dosyayı hazırlayarak Ankara’ya gittim. 55 hastaneye ait bekleyen dosya varken ilk anlaşmayı biz imzaladık.
Her şey iyi gidiyordu. Bir ay süreli Amerika seyahatimden döndüğümde Başhekimin (aynı zamanda şirket küçük ortağı) keyfi uygulamaları nedeniyle işten ayrıldım. Büyük patronlar çok ılımlı insanlardı. Nitekim başhekimi göndermeleri uzun sürmedi. Çünkü onlar kalıcı işler yapmak istiyorlardı. Başardılar da. Bu işe gönül verenlerin yolları açık olsun…

admin