TEM HOSPITAL

Bir hekim dostumun ricası ile adı geçen hastanenin inşaatına gittim. Bina sahibi konuya vakıf olmadığından projeyi benim çizmemi rica ettiler. 15 gün aralıksız mesai harcayarak hastane projesini bitirdim. Kendilerine teslim edişimden tam bir buçuk sene sonra beni tekrar çağırdılar. Çok güzel olmuştu hastane. Merakımdan benim projelerimi sordum. Getirdiler ve proje ile yapılan işi karşılaştırdım. Tıpatıp uyuyordu. Böyle inşaatlarda müdahale eden çok olur diye ben de müdahale olup-olmadığını sordum. Hastane sahibi çok titiz birisi idi. Her aykırı fikirde beş hastane dolaşıp fikir almış ve sonuçta benim çizimim galip gelmiş. Çok gurur duydum. Mahmutpaşa gişelerinin önünden çok sık geçiyorum ve yanımdakilere her zaman “Bu hastanenin çizimi bana ait” diyorum.